Magnus Bokn

Magnus Bokn.jpg

Magnus Bokn entret musikkscenen allerede som 13 åring i hjembyen Stavanger. Først som vokalist i bandet Royal Oil, og så i bandet Adopting Peter. Deretter har han både vært med i flere program på TV som Idol, The Voice og Beat for Beat, og bygget seg opp et navn som låtskriver og sanger.

Magnus kom til semifinalen i Idol som 16-åring. I tiden etter dette har han fortsatt som artist og låtskriver, og har spilt med både nasjonale og internasjonale artister. Nå spiller han melankolsk vise pop og opptrer på firma arrangement og andre spillejobber Norge rundt.

Magnus Bokn deltok på The Voice i 2017 og mentorene var over seg av begeistring. Morten Harket sa at dette satt veldig bra, Lene Marlin sa utrolig kult, gid timing og god opptreden. Yosef fra Madcon sa «du er veldig karismatisk, det er ikke påtatt» Mens Martin Danielle sa «Du er show ass, jeg klarer ikke dy meg, du står støtt på scenen og jeg har ventet på deg i hele dag»

Etter Idol og The Voice, måtte såklart Magnus også prøve seg på MGP i 2020 – og kom seg helt til finalen med låten «Over The Sea» skrevet sammen med tidligere MGP- vinnere Aleksander Rybak og Joakim With Steen (JOWST).

Magnus Bokn er en singer/songwriter pakket inn i et lag av Folk-rock og vise-pop. Tekster står i fokus og han har en forkjærlighet gjøre sin egen versjon av kjente låter. Han kan også gjør cover versjoner pakket inn med sin egne lille vri.

Magnus kan både komme som solo artist eller med band, han kan gjøre alt fra noen låter tilknyttet middagen eller minikonsert på lukkede og åpne arrangement.