ItaloBrothers

ItaloBrothers.jpg

ItaloBrothers er en tysk EDM-gruppe som er best kjent for sine sanger «Stamp on the Ground» (2009), «My Life Is a Party» (2012), «This Is Night Life» (2013) og «Summer Air» (2016). De har også produsert russelåter.

Låten «Summer Air» nådde en andreplass på VG-lista i uke 27 av 2017 og lå på denne plasseringen til og med uke 30 i 2017 før den rykket nedover. De er mest suksessfulle i Skandinavia og Sentral-Europa, men har også vært på turne i Øst-Europa. 

Den generelle musikkstilen til ItaloBrothers (med unntak av «My Life Is a Party» og «This Is Nightlife») er sammenlignbare med danseband og artister, mest fra Italia, slik som Bloom 06, Prezioso, Floorfilla, Gigi D’Agostino, Gabry Ponte eller noen utgivelser av DJ Manian og har påvirkninger fra Italo dans, Hands up og jumpstyle. De har også blitt sammenlignet med Scooter.

I kontrast til dette er musikkstilen på singlene «Cryin’ In The Rain», «My Life Is a Party» og «This Is Nightlife» for det meste påvirket av kommersiell europeisk dansemusikk som house og electro. Denne stilen kan bli sammenlignet med artister som R.I.O., utgivelser i 2010-årene av Manian og Cascada, og Mike Candys.